Menu

ABOUT

Cristina Enescu

Horizon of Sustainability este o destinație pentru lifestyle sustenabil, fashion responsabil, green beauty și eco travel. Alegerile corecte și responsabile față de mediu pot fi o parte a vieții de zi cu zi, fără a-ți altera stilul de viață sau a face compromisuri.

Horizon of Sustainability este locul în care consumatorii eco-conscious pot afla cum își pot reduce amprenta mediului, care sunt brandurile etice și responsabile și ce modificări pot face în modul de viață pentru a limita impacul negativ.

Îți propun să te alături acestei comunități de entuziaști cu obiective eco-friendly și să vezi cum acțiunile tale pot contribui la protejarea planetei.

Despre Creatoarea Blogului

Buna! Sunt Cristina Enescu, creatoarea blogului Horizon of Sustainability. Implicarea mea în dezvoltarea sustenabilă a început în 2019, odată cu obținerea certificării Global Report Intiative (GRI), principalul standard de raportare de sustenabilitate, continuată cu specializări  pe Economie Circulară și pe strategia Farm-to-Fork a Comisiei Europene.

Intenționez ca în fiecare săptămână să împărtășesc o postare axată pe sustenabilitate, în care vei afla care sunt micile acțiuni pe care le poti face pentru a ajuta la conservarea planetei.

Voi împărtăși, de asemenea, unele dintre mărcile și produsele mele sustenabile preferate (supuse unei analize minuțioase).

Și, pentru a înțelege mai bine idee de sustenabilitate, las aici un citat inspirațional:

„The greatest threat to our planet is to belief that someone else will save it.” – Robert Swan